Meer resultaten voor veiling

veiling
Aankomende Veilingen Venduehuis der Notarissen.
Kijkdagen: 13 17 november, 1000: 1600, uitsluitend op afspraak. Afloop online veiling: 19 november vanaf 1400, 10 lots per 3 minuten. Silver, Jewellery Watches. Online Only 12 23 november 2020. Catalogus beschikbaar: 12 november 2020. Afloop online veiling: 23 november vanaf 2000: uur, 15 lots per 3 minuten.
veiling Nederlands woordenboek Woorden.org.
in het openbaar verkopen aan degene die het meest wil betalen vb: voor dit schilderij werd op de veiling 1000 euro betaald. Amsterdams woord voor iemand voor de gek houden. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met veiling.: veiling bij afslag veiling bij opbod veilingen.
Industriële veilingen voor hout metaalbewerkingsmachines.
Welke objecten kunt u op een industriële veiling tegenkomen? Op onze website vindt u in de verschillende industriële veilingen een groot aanbod machines en materiaal voor goede prijzen. Met als voornaamste focus houtbewerkingsmachines en metaalbewerkingsmachines, bieden wij apparatuur voor verschillende industriële sectoren, waaronder de voedselindustrie, bouwindustrie en elektronica-industrie.
SlaJeSlag Online veilingen Sla je Slag en Scoor!
het hoogste bod en win! Download je waardebon of. reserveer je veiling. Registreer je snel via je e-mailadres of Facebook-account en word ook een winnaar! Maak gratis een account aan. Mis nooit meer een veiling. Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte.
Veil en koop uw meesterwerken bij Zuydwal Veilingen.
design van Eames, horloges van Patek Philippe, Omega tassen van Hermès, Christian Dior, Hermès e.a. juwelen van Cartier, Hermès e.a. Na een bijzondere veiling met veel internationale aandacht starten we de aftersale. De aftersalecatalogus staat online. Aangekochte werken worden op afspraak gedistribueerd.
Collectieve Inkoop Energie.
Daarom organiseert Vereniging Eigen Huis sinds 2009 de Collectieve Inkoop Energie samen met haar partner iChoosr, specialist in groepsaankopen. Om mee te doen aan de Collectieve Inkoop Energie hoef je je alleen maar online in te schrijven, want wij doen de rest. Wij vergelijken alle partijen, organiseren een veiling en sturen je een persoonlijk aanbod.
ZO34 Glazen Huis Emmen: Veiling.
Linda Suzanne Kannegieter. Ien Stap Terug. Glazen Huis Emmen 2020. ZO34 en het Drenthe College slaan de handen ineen om Zuidoost-Drenthe tijdens de coronacrisis een hart onder de riem te steken. 2020 ZO34 De stem van Zuidoost-Drenthe Beheer Ontwikkeling: ZO34 ICT.
HET ZAND, DE VEILING 129 moderne woningen 20 ruime appartementen Bouwbedrijf Van Grootheest BV.
HET ZAND, DE VEILING 129 moderne woningen 20 ruime appartementen. Geplaatst op 24 juli 2020. Op het voormalige veilingterrein in de wijk t Zand in Leidsche Rijn ontwikkelde Van Wanrooij Projectontwikkeling het project De Veiling. Ooit stond hier de oude bloemenveiling van Vleuten.
De Oude Veiling Aalsmeer.
De Oude Veiling is centraal gelegen en ligt op slechts 5 minuten afstand van Schiphol Rijk, de Bloemenveiling Aalsmeer en Amstelveen. Het historische pand is voorzien van twee inspirerende vergaderruimtes en een grote zaal en. de oude veiling een historisch pand.
Vavato.
Troostwijk.
Groenteveiling BroekerVeiling Museum Broeker Veiling.
De BroekerVeiling was van 1912 tot 1973 samen met een aantal andere veilingen het hart van de tuinbouwcultuur in Noord-Holland. Dagelijks zijn er verschillende veilingen. Je hoeft niet te reserveren. Vraag bij de entree hoe laat de eerstvolgende veiling met beschikbare plekken is.

Contacteer ons