Op zoek naar schoonmaak?

schoonmaak
schoonmaak vacatures in Antwerpen SimplyHired.
Care BV Antwerpen. Care is op zoek naar een jobstudenten schoonmaak bij onze klanten in de regio Antwerpen voor de periode van 01/07 tot 31/08. Je bent een stipt en gemotiveerd. medewerker schoonmaak late ploeg. GZA Ziekenhuizen Antwerpen. Je krijgt een afwisselend takenpakket en hebt ruimte om initiatief te nemen. Je werkt zelfstandig aan de hand van een wekelijks werkschema. Angel Flying Service Sleepworld Winkels Antwerpen. Werken ongever 8 uur per dag in winkel. Pilowtheeken afstoffen, van bedden nachttafelstoilettenVloeren, stofzuigendweilen, als, nodig keukentje opruimen. medewerker schoonmaak vroege ploeg. GZA Ziekenhuizen Antwerpen. Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het ziekenhuis.
Schoonmaak online kopen? Cevo.be.
Bekijk onze folders. Klik op de button en bekijk onze geldende folders. BEKIJK DE FOLDERS. Vervoeg onze ledenlijst. Ontvang je graag 2 keer per maand onze folder, met onze beste promoties, rechtstreeks in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in!
SCHOONMAAK-AZIJN 14 Eres-Sapoli.
Lees aandachtig het etiket! Milieu-info: De fles PE en de spraykop PP zijn volledig recycleerbaar en kunnen dus na spoelen in de PMD-zak. Sprayflacon zonder brandbaar of ozon-onvriendelijk drijfgas. De oppervlakte-actieve stoffen in deze reiniger zijn van plantaardige oorsprong en gemakkelijk biologisch afbreekbaar."
Schoonmaak jobs in België Careerjet.
Voor een vakantiepark in Bredene zoeken wij een gemotiveerde schoonmaak medew. 23 uren geleden. Bekijk vergelijkbare vacatures.: Medewerker Schoonmaak jobs in Bredene. Jobs in Bredene. Medewerker schoonmaak 8 uur/week. Heb jij ervaring in de schoonmaak? Kun jij zelfstandig werken? Ben je 8 uur/week beschikbaar?
Schoonmaak. E17 ziekenhuisnetwerk.
Over az groeninge. Bekijk de openstaande vacatures voor schoonmaak. Medewerker schoonmaak ochtenddienst. Medewerker schoonmaak operatiekwartier. Spontaan solliciteren Jobalert. Ontdek de job als medewerker schoonmaak. Ontdek de job als medewerker schoonmaak in het operatiekwartier. President Kennedylaan 4., 056 63 63 63.
Schoonmaakwoede, dé landelijke schoonmaak specialist voor uw huis.
Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Het beste materiaal. Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon! Onze klanten over Schoonmaakwoede. Zeer" goed bevallen. Kundig, betrouwbaar en vriendelijke." te Den Haag.
Schoonmaak Westlandia.
Bekijk de fotogalerij. Op zoek naar een flexibele oplossing voor het schoonmaken en schoon houden van uw kantoren of bedrijfsterreinen? De schoonmaakteams van Westlandia zorgen ervoor dat alles er piekfijn blijft uitzien. VRAAG EEN OFFERTE. Een proper visitekaartje. Een proper en opgeruimd bedrijf is uw visitekaartje.
Schoonmaakbedrijf Sint-Andries Schoonmaak Brennie: algemene schoonmaak, ruitenwasser.
Naast éénmalige of periodieke algemene schoonmaak is Schoonmaak Brennie ook ruitenwasser. De poetsfirma neemt woningen, bedrijfsgebouwen, winkels, horecazaken, scholen, magazijnen en appartementsblokken grondig onder handen. Daarnaast poetsen we ook parkings, opritten, gevels en terrassen. We brengen alle aangepaste materialen mee zoals hoogtewerkers, ladders en professionele schoonmaakproducten.
Schoonmaak op maat Dendermonde, Appels Gerpol Schoonmaakbedrijf.
De schoonmaak van kantoren is één van onze voornaamste werkzaamheden, maar als professioneel schoonmaakbedrijf bieden wij uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een terras? Schakel ons dan in voor het reinigen van het terras en zorg ervoor dat uw bedrijf een goede indruk maakt op eventuele voorbijgangers. Vraag een gratis prijsofferte. Wilt u graag gebruikmaken van een professionele kuisfirma?
Poetshulp schoonmaken bij u thuis met dienstencheques.
Poetshulp schoonmaken bij je thuis met dienstencheques. Op zoek naar een betrouwbare en ervaren schoonmaker of schoonmaakster? Vraag het eerst aan ons. Het Poetsbureau zoekt én vindt snel een geschikte poetsman of poetsvrouw met dienstencheques voor jou. Je woning ligt er schitterend proper bij en dat tegen een voordelig tarief waarvoor je het zeker niet hoeft te laten. Reken op onze poetsmannen en poetsvrouwen. Dweilen, ramen lappen, stofzuigen, de oven poetsen of stof afdoen: heb je er genoeg van? Neemt al dat schoonmaken te veel tijd in beslag? En steek je liever meer energie in je gezin, je werk of je hobbys? Schakel nú over op een huishoudhulp van Het Poetsbureau en kom voortaan zorgeloos thuis in een kraaknet huis.
Schoonmaak en ontsmetting Algemene Centrale ABVV.
Schoonmaak en ontsmetting. juni 25, 2021 1021.: Sociaal akkoord: Een vervolg, zeker niet het einde. juni 14, 2021 0845.: Te warm om te werken? Je werkgever moet maatregelen nemen! juni 10, 2021 0909.: IPA: Is dit ontwerpakkoord evenwichtig genoeg? juni 8, 2021 1109.: Campagne huishoudwerkers: Respecteer hen! juni 4, 2021 1406.: Blitzactie voor een echt IPA. juni 3, 2021 1316.: Campagne Respecteer hen: De strijd om erkenning is niet gemakkelijk geweest." juni 2, 2021 1308.: Campagne Respecteer hen: Voor een hoger loon springen we een gat in de lucht.
GAMMA Schoonmaken kopen?
Ook voor specifieke renovatiewerken vind je bij GAMMA dus professionele chemicaliën voor het beste eindresultaat. Schoonmaakproducten online bestellen. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle huishoudproducten in huis. In weinig tijd verwijder je met citroenzuur alle vlekken en vieze geurtjes.

Contacteer ons