Resultaten voor leeg

leeg
Accu scootmobiel snel leeg? Bekijk onze tips.
Alber Experience Center. Is de accu van uw scootmobiel snel leeg? Er zijn verschillende redenen waarom een accu van een scootmobiel snel leeg is. De meest voorkomende reden is een versleten set accus. De accus laden niet meer goed op en zijn daardoor snel weer leeg.
iPhone batterij snel leeg? 15 tips om dit te voorkomen! 2020 Terello blog.
marijke hofman lasscher says.: hallo, net een aantal van jullie 13 tips toegepast omdat de batterij van mijn I Phone snel leeg was, 45% na 1 dagdeel, hartelijk dank hiervoor. Goede tips zeg! Kan nu alleen niet meer zien hoeveel procent ik nog heb, dat is weggevallen tijdens het herstellen. Hoe krijg ik dit weer in zicht? Michiel Terello says.: @Marijke Geweldig om te horen! Blij dat we konden helpen. Michiel Terello says.: @Shirley Bedankt, Shirley! Je kunt de percentages van je batterij weer weergeven door bij Instellingen Batterij de optie Batterijpercentage aan te zetten. Zo zie je in je bovenhoek naast het batterij-icoontje hoeveel percentage batterij je nog over hebt! Eindelijk tips waar ik wat aan heb en die ik zelf niet kon verzinnen! Mijn iphone 5 is nieuw.
Batterij van je Android of iPhone snel leeg? 5 Tips om dit te voorkomen! SimOnly.nl Nieuws.
Dat is nu wel anders: Door dat grote touchscreen, 4G, bluetooth en GPS trekken smartphones je accu een stuk sneller leeg en is het soms al lastig om zonder oplader het einde van de dag te halen. Is de batterij van jouw mobiele telefoon leeg snel?
leeg WikiWoordenboek.
zonder inhoud Mijn laatste waterfles was vrijwel leeg toen ik in de verte gelukkig het meertje zag. Met hernieuwde moed liep ik de berg af en vulde snel mijn lege waterflessen met het koele water uit het meer, waarbij ik moest terugdenken aan het advies van mijn dochter.
Zoekresultaten.
leeg, ledig zonder inhoud; vrij, werkloos Noors ledig vrij, ongebonden, vacant, onbezet uit Nederlands of Nederduits; Frans lège onbeladen of niet volledig beladen van een schip; Negerhollands leeg zonder inhoud; Sranantongo leigi zonder inhoud zijn; Surinaams-Javaans légi zonder inhoud. Dateringen of neologismen.

Contacteer ons